Vind jouw baan

Vind de ideale baan die bij jou past!

KM

Uitzenden

Uitzenden is waar onze hele dienstverlening omheen is gebouwd. De Flexwinkel helpt haar klanten bij het optimaal flexibel maken en houden van hun organisatie.

Om goed in te kunnen spelen op snelle veranderingen binnen uw bedrijf is het van belang om een flexibel personeelsbestand te hebben. Door tijdelijk personeel in te zetten kunt u sneller en efficiënter inspelen op pieken en dalen in de werkdruk. Ook kunnen uitzendkrachten ingezet worden om vast personeel te vervangen bij bijvoorbeeld ziekte of zwangerschapsverlof. Een andere reden om met een uitzendkracht te werken kan zijn dat u bijvoorbeeld eerst ervaring met iemand wilt opdoen voordat u hem of haar een contract aanbiedt.

De voordelen van uitzenden op een rij als u:

  • (snel) tijdelijke of seizoenspieken moet opvangen.
  • (snel) vast personeel moet vervangen i.v.m. vakantie, ziekte of zwangerschapsverlof.
  • Geen extra personeel op de loonlijst wilt hebben.
  • Iemand langer willen beoordelen voordat u hem of haar in vaste dienst aanneemt.
  • Streeft naar tijdbesparing, gemak en een hogere kwaliteit en daarom de operationele zaken rondom uitzendkrachten wilt uitbesteden. Wij werven, selecteren en leveren uitzendkrachten en nemen alle plichten als werkgever voor u uit handen.
  • Kosten wilt besparen.

Onze uitzendkrachten hebben een hoge productiviteit, u betaalt alleen de gewerkte uren en u heeft geen kosten bij ziekte of arbeidsongeschiktheid.