De Flexwinkel bestaat 25 jaar!

De Flexwinkel bestaat 25 jaar! December; echt zo’n maand waarin je even terugkijkt naar de successen van het afgelopen jaar, waaronder onderstaand persbericht voor ons 25-jarig bestaan.

*Almere, december 2023
Een mijlpaal voor De Flexwinkel, het toonaangevende logistieke uitzendbureau, dat dit jaar met trots zijn 25-jarig jubileum viert!! Wat begon als een bescheiden onderneming op een zolderkamer in Grootebroek, is uitgegroeid tot een volwassen bedrijf dat de afgelopen jaren duizenden mensen heeft geholpen aan nieuwe tijdelijke en langdurige banen.

Sinds de oprichting in 1998 heeft De Flexwinkel niet alleen werkzoekenden ondersteund, maar ook talloze werving- en selectieopdrachten met succes voltooid.
Het bedrijf heeft een indrukwekkende groei doorgemaakt, maar nog indrukwekkender is het feit dat klanten die in 1998 voor het eerst aanklopten, vandaag de dag nog steeds vertrouwen op de professionele dienstverlening van De Flexwinkel.

“Het is moeilijk te geloven dat het al 25 jaar geleden is dat we met onze missie begonnen zijn om mensen te verbinden met waardevolle kansen in de logistieke sector,”* zegt Misaël van Leeuwen, eigenaar van De Flexwinkel.
“We zijn ontzettend dankbaar voor het vertrouwen van onze klanten en de steun van ons toegewijde team.”

Het succes van De Flexwinkel is geen toeval. Het bedrijf heeft zich altijd gericht op innovatie, klanttevredenheid en het aantrekken van getalenteerde professionals. *’Flexibiliteit is onze kracht, en dat blijft het ook in de komende jaren,’* voegt van Leeuwen toe.

Een speciale vermelding gaat uit naar het toegewijde team van De Flexwinkel, waarvan sommige collega’s al vanaf het prille begin betrokken zijn. In het bijzonder wil van Leeuwen, Johan Postma bedanken voor zijn buitengewone bijdrage aan het succes van het bedrijf.

Met 25 jaar achter de rug, kijkt De Flexwinkel vol vertrouwen naar de toekomst. Het bedrijf is vastbesloten om nog vele jaren van succesvolle samenwerkingen en het creëren van werkgelegenheid voor velen voort te zetten.

Gefeliciteerd aan De Flexwinkel met deze mijlpaal en bedankt aan alle klanten en medewerkers die hebben bijgedragen aan dit ongelooflijke succesverhaal!