Over De Flexwinkel

Hét uitzendbureau voor de logistieke sector

De Flexwinkel is een slagvaardig en betrouwbaar logistiek uitzendbureau die op een no-nonsense manier, met kennis van zaken, uw (tijdelijke) personeelsproblemen oplost. Wij werken flexibel, innovatief en met zorg voor kwaliteit.

Doordat wij al meer dan 20 jaar ervaring hebben in de logistieke sector, vinden wij snel de juiste match tussen personeel en vacature. Voor al uw personeelsproblemen op zowel korte als lange termijn kunt u altijd bij ons terecht.

ANTIDISCRIMINATIEBELEID

Gelijke kansen bieden, daar geloven wij in en daar staan we voor. Discriminatie op grond van leeftijd, geslacht, burgerlijke staat, seksuele gerichtheid, levens-, politieke of geloofsovertuiging, ras, etnische afkomst of nationaliteit , staan wij niet toe. Wij voeren een actief antidiscriminatiebeleid en staan altijd vierkant achter al onze medewerkers die discriminerende verzoeken van inleners afwijzen. In ons antidiscriminatiebeleid kun je lezen welke maatregelen wij nemen en waar je terecht kunt om een verdenking van discriminatie te melden.

Klik op onderstaande knop voor ons antidiscriminatiebeleid.

Ons team

Charlotte de Ridder

Intercedent

Ruben Sibbing

Intercedent

Sjoerd de Vries

Intercedent

Geoffrey van Maanen

Intercedent

Sharon van Lambalgen

Intercedent

Magteld van Jaarsveld

Administratief medewerker

Aniela van den Brink

Vestigingsmanager

Misaël van Leeuwen

Algemeen directeur

Milo

Animatie