Diensten

Detacheren

De Flexwinkel biedt twee vormen van detachering; want elke situatie vraagt om de juiste oplossing.

1) Project-detachering
Met project-detachering haalt u de juiste mensen en kennis in huis om uw project tot een goed einde te brengen. U geeft aan wat er moet gebeuren, en wij werven voor u de juiste projectmedewerkers, nemen ze in dienst en zorgen dat ze bij u aan de slag gaan tot dat het project is afgerond.

2) Contract-detachering
Onze detacheringskrachten zijn snel inzetbaar, hebben veel ervaring, houden van uitdagingen en zijn direct productief. U kunt iemand langer flexibel inlenen zonder een vast contract. Dat scheelt een hoop werk, tijd en geld.

Uitzenden

Uitzenden is waar onze hele dienstverlening omheen is gebouwd. De Flexwinkel helpt haar klanten bij het optimaal flexibel maken en houden van hun organisatie.

Om goed in te kunnen spelen op snelle veranderingen binnen uw bedrijf is het van belang om een flexibel personeelsbestand te hebben. Door tijdelijk personeel in te zetten kunt u sneller en efficiënter inspelen op pieken en dalen in de werkdruk. Ook kunnen uitzendkrachten ingezet worden om vast personeel te vervangen bij bijvoorbeeld ziekte of zwangerschapsverlof. Een andere reden om met een uitzendkracht te werken kan zijn dat u bijvoorbeeld eerst ervaring met iemand wilt opdoen voordat u hem of haar een contract aanbiedt.

Onze uitzendkrachten hebben een hoge productiviteit, u betaalt alleen de gewerkte uren en u heeft geen kosten bij ziekte of arbeidsongeschiktheid.

Werving & selectie

U bent op zoek naar een nieuwe medewerker die u direct in dienst wil nemen, maar u wilt niet de rompslomp van het hele sollicitatietraject. Dan kan u kiezen voor onze werving en selectie.

Wij gaan aan de hand van uw wensen op zoek naar een geschikte kandidaat en zorgen voor een uitvoerige screening en nemen ook een competentietest af.

Als u tevreden bent over de aangeboden kandidaat mag u deze direct een contract aanbieden.