Duchenne Heroes 2023

 

Aanstaande zondagochtend zal onze directeur Misaël Van Leeuwen bijna traditiegetrouw weer aan de start verschijnen van Duchenne Heroes. ????????

???????????????????????????????? ???????????????????????? is een off road mtb en gravelfietstocht die ieder jaar plaatsvindt in september. De deelnemers fietsen in zeven dagen van Duitsland naar Nederland. Ze leggen zeven etappes af door vier landen en fietsen gemiddeld honderd kilometer per dag. Ze laten zich sponsoren door bekenden en bedrijven, met als doel de ernstige ziekte van Duchenne de kop in te drukken. Avonturiers die fietsen voor een goed doel, dat zijn de Duchenne Heroes.

Misaël zal voor de ???????????? ???????????????? deelnemen! ???? Hij heeft de afgelopen tijd veel naar ons kantoor gefietst als training en is er volgens eigen zeggen klaar voor.

Hij heeft dit jaar al ruim € ????????????????,- opgehaald maar sponseren kan nog steeds: klik hier om te sponsoren! 

???????????? ???????????????? ???????????? ???????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????? ???????? ???????????????????? ???????????????????? ???????? ???????????????????? ???????????? ???????????? ???????????????? ????????????????????????????! ????

Photo by Eppo Karsijns