Intercedent Sjoerd aan het woord

 

Op 1 mei jl. is onze nieuwste collega Sjoerd gestart bij De Flexwinkel! Wil je meer weten over hem? Wij hebben hem wat vragen gesteld zodat je hem beter leert kennen.

Waarom heb je voor De Flexwinkel gekozen?
“De Flexwinkel kwam op mijn pad toen ik besloot om bij mijn vorige werkgever weg te gaan. Ik wilde dichter bij huis werken. Ik heb welgeteld 5 minuten gezocht naar een nieuwe job, toen kwam ik de Flexwinkel tegen. Ik bekeek de website en dan ook de huidige medewerkers van de Flexwinkel, wat mij opviel was de lange staat van dienst van de medewerkers bij de Flexwinkel en als ik ergens van hou dan is dat wel loyaliteit. Ik heb een motivatie brief geschreven en direct verstuurd. Nog geen 2 uur later werd ik al benaderd door Misaël de eigenaar van de Flexwinkel via de mail, de ochtend daarop hebben wij elkaar telefonisch gesproken om samen een afspraak in te plannen voor een kennismakinggesprek. Nog geen week later was de kogel al door de kerk. Zowel ik als de Flexwinkel wilden graag met elkaar samenwerken en per 1 Mei 2024 is dit dan ook werkelijkheid geworden. De ontvangst was dan ook werkelijk een warm bad, ik heb er geen minuut spijt van!”

Wat heeft je doen besluiten om intercedent te worden?
“Dat is logisch! De verbindende factor tussen flexkracht en klantrelatie, in mijn werkverleden is de rode draad werken met en voor mijn medemens. In de functie van intercedent komt dit perfect naar voren. Ik haal erg veel energie uit het matchen van nieuwe kandidaten aan bestaande klantrelaties! Het werk is erg variabel, het ene moment ben je bezig met searchen naar nieuwe kandidaten en het andere moment hang je aan de lijn met de klantrelatie om een nieuwe vacature uit te zetten. Daarnaast ben je natuurlijk het eerste aanspreekpunt voor je flexwerkers voor al hun vragen en opmerkingen. Ook ligt er altijd de uitdaging om opzoek te gaan en het benaderen van nieuwe prospecten! ”

Wat denken anderen dat je heel goed kunt, maar dat jij eigenlijk best spannend vindt?
“De moeder van mijn vrouw noemt mij weleens haar persoonlijke “112 centrale” omdat zij vindt dat ik altijd alles weet en zij altijd bij mij terecht kan met haar vragen. Een Cruijffiaanse uitspraak luidt als volgt: “Ik maak zelden fouten, want ik heb moeite me te vergissen”. Dus voordat ik een antwoord geef denk ik er goed over na om zo tot een juist antwoord te komen. Toch vergis ik mij weleens helaas, en dat toegeven tsja…, dat vind ik lastig!”

Waarmee besteed jij je tijd op een vrije dag?
“Voornamelijk met mijn gezin. Met 3 dochters ,1 bonusdochter en mijn vrouw zijn mijn vrije dagen eigenlijk altijd wel gevuld. Gelukkig doe ik dan ook niets liever dan tijd met hun besteden! Mocht het zo zijn dat ik een vrij uurtje heb, dan zorgt 1 van de meiden wel dat deze snel gevuld is. Toch vindt ik genoeg tijd om zo nu en dan bezig te zijn met mijn grote passie Judo! Zelf deze mooie sport beoefenen gaat helaas niet meer maar het overdragen van mijn judo-kennis doe ik dan maar al te graag! Voornamelijk aan mensen met een beperking, jaarlijks organiseren wij 1 van de grootste A-judo toernooien van de wereld voor mensen met een beperking genaamd BENG! Mocht ik dan echt nog tijd over hebben dan kijk ik graag sport, voornamelijk Judo, voetbal (als je goed hebt opgelet weet je ook welke club ik support) en formule 1. ”

En als laatste: wat zijn de drie belangrijkste dingen die op jouw ‘bucket list’ staan?
“Een huis op Curaçao (in progress), rondreis door Amerika en het uitlopen van een marathon”

Sjoerd, heel veel succes bij De Flexwinkel en welkom bij het team!