Intercedent Geoffrey aan het woord

 

Deze week is onze nieuwste collega Geoffrey gestart bij De Flexwinkel! Wil je meer weten over hem? Wij hebben hem wat vragen gesteld zodat je hem beter leert kennen.

???????????????????????? ???????????? ???????? ???????????????? ???????? ???????????????????????????????????????? ?????????????????????????????
“Bij de Flexwinkel is het contact met de kandidaten persoonlijk en dat spreekt mij enorm aan. Tenslotte ben je als mens meer dan een nummertje. Wie is onze kandidaat en wat heeft hij meegemaakt? Als het dan lukt om een kandidaat dan te kunnen helpen aan een leuke baan, dan geeft dat enorme waardering. Bij de Flexwinkel zijn de lijnen kort, wat communicatie intern gemakkelijk maakt. Er is een klein team met gedreven en (ontzettend) leuke collega’s, wat werken bij de Flexwinkel heel erg leuk maakt.”

???????????????????? ???????????????????????????????????????????????????? ???????????????????? ???????????? ???????? ???????????????????????? ?????????????????????????????
“Zoals ik bij mijn vorige punt al liet weten is het voor mij het persoonlijk contact met zowel kandidaat als klant. Vooral de waardering die je krijgt bij het vinden van een juiste match tussen kandidaat en opdrachtgever, geeft mij een enorme boost! De kandidaat heeft dan een baan waar hij blij van wordt en de opdrachtgever is dan blij met de goede kracht die gezocht werd.”

???????????????? ???????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????? ???????? ???????????????? ???????? ???????????? ???????????????????? ???????????????????? ???????? ?????????????????
“Enthousiasme en empathie zijn de woorden die mij het best beschrijven!”

???????????? ???????? ???????? ???????????????????????????????? ???????????????????????????? ???????? ???????? ???????????????????????????????????? ?????????????????????????????
“Na een ontzettend leuk gesprek te hebben gehad met een nieuwe klant, vervolgd door een uitgebreide rondleiding door het magazijn nadat ik iedereen uitgebreid handjes heb gegeven kwam ik erachter dat de gehele tijd al mijn gulp open stond… Mega-blunder!” ????

???????????? ???????? ???????? ???????????????? ???????????????????? ???????????????????????????????????????? ???????????????? ???????????? ???????????????????? ???????????????????? ???????? ???????????? ???????????????? ???????? ???????????? ???????????????????????????????????????? ???????? ???????????? ???????????????? ?????????????
“Wanneer men hetzelfde doel voor ogen heeft en er gelachen kan worden. Ik vind het belangrijk om het gezellig te hebben op mijn werk, tenslotte ben je daar het grootste gedeelte van je week.”

????????????????????????, ???????????? ???????????? ???????? ???????????????????? ???????? ???????????????? ???????????????????? ?????????????????
“Buiten mijn gezin om ben ik een fanatieke gamer en hou van koken. Hou vooral van lekker eten en drinken, dus dan moet je het zelf ook kunnen maken vind ik.”

???????? ???????????? ????????????????????????????, ???????????? ???????????? ???????????? ???????????? ???????????? ???????????????? ?????????????????????????????????????????????????????
“Zoek werk waar je gelukkig van wordt, ambieer om daar het beste in te worden en dan krijg je enorm veel voldoening in het leven!”

???????????????? ???????????????? ????????????????????????, ????????????????????????????????! ????