Intercedent Rahiema aan het woord

Intercedent Rahiema is ruim een maand geleden weer gestart bij De Flexwinkel. Zij heeft al eerder bij De Flexwinkel gewerkt, na een periode van anderhalf jaar is Rahiema weer terug bij De Flexwinkel. We hebben haar 5 vragen gesteld, zodat de mensen die haar nog niet kennen Rahiema beter leren kennen.

Wie is Rahiema?

Ik ben Rahiema, 32 jaar en woonachtig in Zaandam. Naast mijn werk bij De Flexwinkel ben ik in mijn vrije tijd zelfstandig make-up artist.

Waarom heb je gekozen voor De Flexwinkel? 

Ik heb in het verleden bijna drie jaar voor De Flexwinkel gewerkt waarna ik anderhalf jaar weg ben geweest om vervolgens toch weer terug te komen. In een tijd met veel opties op de arbeidsmarkt heb ik toch gekozen voor De Flexwinkel omdat dit een organisatie is waar je echt jezelf kan zijn, met eigen ideeën kan komen en omdat wij ons kenmerken als een werkgever met een persoonlijke benadering naar onze werknemers toe, wat ik zelf erg belangrijk vind. Verder vind ik het een fijn team om mee samen te werken (de meesten kende ik natuurlijk al) en we zijn allemaal gedreven om ons werk goed te doen.

Wat vind je het leukste aan jouw werk?

Het leukste aan het werken als Intercedent is dat je bij veel verschillende bedrijven komt en met veel verschillende mensen te maken hebt.

Wat wil jij bereiken bij De Flexwinkel?

Wat ik wil bereiken bij De Flexwinkel is dat de mensen die voor ons werken zich niet een nummertje voelen maar dat ze ook echt tevreden zijn met De Flexwinkel als werkgever.

Wat is jouw belangrijkste tip voor werkzoekenden?

Mijn belangrijkste tip voor werkzoekenden; kies altijd voor een werkgever die bij je past zodat je jouw werk leuk blijft vinden en voor langere tijd kan uitvoeren.