Uitzendkracht aan het woord – Alfonso Berkel

Hoe is het eigenlijk om als uitzendkracht voor De Flexwinkel te werken? Die vraag krijgen we regelmatig en daarom willen we graag de ervaringen van onze uitzendkrachten met je delen. Vandaag aan het woord: Alfonso Berkel die werkzaam is bij onze opdrachtgever in Weesp.

Hoe lang werk je al voor de Flexwinkel?

Ik werk hier sinds januari 2016. Ik ben er even tussenuit geweest maar zodra ik weer kon heb ik contact gezocht met De Flexwinkel en toen kon ik zo weer beginnen, ze zijn heel snel en helpen je graag.

Wat vind je van de dienstverlening van de Flexwinkel?

Ik zeg regelmatig tegen mensen dat De Flexwinkel het beste uitzendbureau is waar ik voor heb gewerkt. Ze staan altijd voor me klaar, als er een probleem is kan ik bij ze terecht om samen te zoeken naar een oplossing. Ik ben erg tevreden.

Wat maakt je werk leuk?

Het feit dat ik leuke collega’s heb geeft mij al een hoop werkplezier. Ik ben goed in wat ik doe en doe mijn best, een prettige werkgever als De Flexwinkel maakt het helemaal af.

Wat zou je nog willen leren?

Ik ben eigenlijk niet van plan om nog iets nieuw te gaan leren. Wel vind ik het leuk om de kennis in mijn huidige werk verder te verrijken.  Mijn kinderen zijn inmiddels groot, vandaag de dag geniet ik ontzettend van mijn kleindochter en ben ik blij met het leven dat ik leid.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Ik ga graag hardlopen. Verder doe ik aan softball en daar geniet ik erg van. Ik ben graag sportief en actief bezig.

Heb je nog tips voor de Flexwinkel?

Dat is een moeilijke vraag….nee niet echt eigenljk. In al die jaren die ik jullie ken heb ik gemerkt dat jullie het beste met jullie uitzendkrachten voor hebben en dat waardeer ik.

Hoe motiveer je collega’s?

Ik zeg regelmatig tegen collega’s dat als ze hun best blijven doen en ze hard werken, dat het dan zeker goed komt. Je kunt veel leren en een hoop kennis komt met ervaring.

Hoe ben je zelf gegroeid in je werk?

Ik vind het belangrijk om gewaardeerd te worden en die waardering krijg ik zowel vanuit De Flexwinkel als vanuit het bedrijf waar ik aan het werk ben, dat motiveert mij weer en dan groei ik vanzelf mee.

Wil je tot slot nog wat zeggen?

Mensen die op zoek zijn naar werk; reageer op een vacature of doe een open sollicitatie bij De Flexwinkel. Als jij gemotiveerd bent, dan helpen ze je graag!