Uitzendkracht aan het woord – Miguel Sabajo

Hoe is het eigenlijk om als uitzendkracht voor De Flexwinkel te werken? Die vraag krijgen we regelmatig en daarom willen we graag de ervaringen van onze uitzendkrachten met je delen. Deze keer aan het woord: Miguel Sabajo. Miguel is werkzaam bij onze opdrachtgever in Pijnacker.

Hoe ben je bij De Flexwinkel terecht gekomen?

Ik was op zoek naar een baan en via een kennis ben ik in contact gekomen met De Flexwinkel.

Hoe heeft De Flexwinkel je kunnen helpen bij het vinden van een baan?

In een gesprek met De Flexwinkel heb ik uitgelegd wat ik zocht. Bij De Flexwinkel wisten ze waar vacatures open stonden die aansloten bij mijn wensen. Vervolgens kon ik kiezen waar ik graag zou willen werken en heeft De Flexwinkel mij voorgesteld.

Wat vind jij van het contact met De Flexwinkel?

Prima, het contact was en is goed en ze reageren snel als je een vraag hebt.

Wat vind jij belangrijk in het werk?

Ik vind het belangrijk om de werksfeer positief te houden en op een goede manier samen te werken met mijn collega’s.

Wat maakt het werk leuk?

Ik werk in een team met leuke collega’s en als ik op het werk kom is iedereen blij om mij weer te zien.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Ik vind quality time met mijn familie en geliefde belangrijk. Ik ga ook vaak naar de sportschool en ik vind het leuk om te gamen met mijn vriendin en vrienden.

Heb je nog tips voor De Flexwinkel?

Ga zo door, blijf door ontwikkelen en de flexwerkers goed van dienst zijn.