Van uitzendkracht naar teamleider

Jezelf ontwikkelen als uitzendkracht, wat zijn de mogelijkheden? Er wordt helaas nog te vaak gedacht dat je als uitzendkracht jezelf niet verder kan ontwikkelen binnen jouw baan en er geen mogelijkheden zijn om door te groeien bij jouw opdrachtgever. De Flexwinkel wilt graag aantonen dat dit zeker niet het geval is! Wij moedigen onze uitzendkrachten aan om verder te ontwikkelen en willen onze uitzendkrachten hierin begeleiden. We doen dit onder andere door het aanbieden van cursussen zoals heftruck, reachtruck, EPT, Basis Medewerker Luchtvracht e.d. om ervoor te zorgen dat je beschikt over de juiste certificaten.

Bij De Flexwinkel kun je ook doorgroeien van uitzendkracht naar teamleider. Een goed voorbeeld hiervan is Dominique. Dominique is gestart als uitzendkracht in de functie magazijnmedewerker en is nu binnen hetzelfde bedrijf teamleider. We hebben enkele vragen gesteld aan hem;

Dominique, je bent bij jouw huidige werkgever gestart als een uitzendkracht via De Flexwinkel. In welke functie ben je gestart?
Ik ben begonnen via De Flexwinkel bij mijn huidige werkgever als Magazijnmedewerker.

Hoe heb je dat ervaren en wat was jouw indruk over De Flexwinkel?
Ik ben altijd goed geholpen en ondersteund door De Flexwinkel!

Hoe verliep de stap naar teamleider?
Dat verliep zeer prettig. Ook in dat traject heeft De Flexwinkel mij goed begeleid.

Op dit moment begeleid je o.a. ook uitzendkrachten van De Flexwinkel, hoe ervaar je dat?
Als een uitdagende en inspirerende ervaring. Geen persoon is hetzelfde dus ieder heeft zijn eigen gebruiksaanwijzing en het is niet altijd even makkelijk. Als je dan een persoon geinspireerd en gemotiveerd op de werkvloer krijgt dan is dat zeer bevredigend!

Jij bent het voorbeeld van hoe je kunt doorgroeien, van uitzendkracht naar teamleider, heb je tips voor uitzendkrachten die deze wens ook hebben?
Een aantal tips die ik mensen mee wil geven zijn; blijf dicht bij je zelf, motiveer jezelf om het beste uit jezelf te halen en eerlijkheid duurt het langst.

Bedankt Dominique voor jouw antwoorden!

Ben je benieuwd wat De Flexwinkel voor jou kunt doen als het gaat om een nieuwe baan en wat de mogelijkheden zijn voor jou? Of ben je op dit moment werkzaam bij ons en heb je de wens om jezelf verder te ontwikkelen?

Neem contact met ons op, kom langs voor een kop koffie/thee en we vertellen je graag wat we voor je kunnen betekenen!