Help ons aan nieuwe medewerkers en verdien een mooi cadeau!

Productiewerk, magazijnwerk, inpakken, orders verzamelen en transport… De kerstman weet er alles van; er is ontzettend veel logistiek werk in de wintermaanden. Daarom zijn we hard op zoek naar nieuwe medewerkers.

Om voldoende medewerkers te vinden vraagt de kerstman jou nu om hulp! Start zelf bij De Flexwinkel of help ons aan een nieuwe medewerker. De kerstman zal je belonen met een prachtig cadeau!

Help een vriend, kennis of familielid aan een nieuwe logistieke baan en ontvang één van de cadeaus. Zowel de starter zelf als de tipgever ontvangen een leuk cadeau van de kerstman.

Hoe werkt het?

  1. Reageer zelf op een vacature of zorg dat een vriend, kennis of familielid solliciteert. Een open sollicitatie doen mag ook.
  2. Wij nodigen de sollicitant uit voor een gesprek en als hij/zij wordt aangenomen spelen zowel de starter als tipgever mee voor een mooi cadeau.
  3. Op 28 december zullen we je per mail een bericht sturen welk cadeau je hebt gewonnen en vragen we naar jouw adresgegevens, zodat we het cadeau kunnen versturen.

PRACHTIGE CADEAUS VOOR ALLE STARTERS EN HUN TIPGEVERS

Hoofdprijs – JBL Charge 5
TWV. € 154

Rituals pakket man/vrouw
TWV. € 21

Bol.com waardebon
TWV. € 25

Borrelsnacks brievenbuspakketje
TWV. € 10

Happy Socks
TWV. € 10

Actievoorwaarden Winteractie

  • Deze actie loopt van 16 november tot 28 december 2021.
  • De sollicitant dient bij het intakegesprek te vermelden dat hij/zij meedoet aan deze actie en (indien van toepassing) wie hem/haar heeft getipt. Je kunt ons ook een mailtje sturen of het contactformulier invullen als je iemand hebt getipt.
  • De sollicitant moet daadwerkelijk starten met werken via De Flexwinkel om in aanmerking te komen voor de cadeaus.
  • Dubbel prijs: Alle starters en hun tipgevers krijgen een cadeau!
  • Welk cadeau je precies krijgt houden we nog even geheim. Op 28 december verloten we de cadeaus onder de starters en tipgevers.
  • Op 28 december zullen we je per mail een bericht sturen welk cadeau je hebt gewonnen en vragen we naar jouw adresgegevens, zodat we het cadeau kunnen versturen.